Ennek a variációnak idén nagy sikere volt, sokat sütöttem belőle! Az első apukám születésnapi tortája lett, a második pedig egy nagylány ballagási tortája. Az elkészítése mindkettőnek ugyan az, csak a díszítés változott :-)
Kiskukta piskótáját sütöttem 24 cm-es tortaformában.
Vaníliakrém: 2 csomag vaníliás pudingport megfőztem 5 dl tejben, és kihűtöttem. 30 dkg szobahőmérsékletű ráma margarint felhabosítottam 6 ek porcukorral, és kanalanként tovább habosítottam a vanília pudinggal, és fél üvegcse vanília aromát is adtam hozzá. Ezzel töltöttem és vontam is be a tortát. A rétegek közé apróra vágott epret szórtam.
Krémmel, csokiforgáccsal, valamint csokoládéba mártott eperrel díszítettem.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése