Még tart a spárga szezon! (Úgyhogy megint készítettem levest, legalább fel tudom tölteni a fotót végre!)
A Kifőztük-ben olvastam az eredeti receptet a spárgás lepényről, melyet én így készítettem el:
Pontos mennyiséggel nem tudok szolgálni, igazából minden attól függ, hány főre készítjük, és mit lelünk a hűtőben...
Bolti leveles tésztát kinyújtottam a tepsi méretére (kis tepsiben készítettem, így a fele tésztát használtam csak), majd megkentem egy tubus kenhető sajttal. Rárakosgattam a tisztított spárgákat, majd megszórtam pirított szalonnakockákkal - a zsírjával is megöntöztem picit. Egy jó marék reszelt sajttal borítottam a tetejét, és 200 fokos sütőben 10-15 perc alatt megsütöttem.
Kitűnő vacsora lett belőle!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése