Általában dupla adagot készítek, ha vendégeket várunk, de most 'csak' magunknak csináltam, szóval ez egy kisebb mennyiség.
![]() |
Mennyei! |
2 friss, házi tojás fehérjét kemény habbá verek. A két sárgáját kikeverek 3 ek porcukorral, majd hozzáadok 25 dkg mascarpone sajtot, és habosra keverem, és óvatosan beleforgatom a fehérjéből vert habot. Ezzel el is készült a krém :-)
Egy üvegtál alját kibélelek presszókávéba mártott babapiskótákkal (de akár desszertes poharakba is lehet, személyre szabva készíteni), és rákenem a krém felét. Erre ismét kávés babapiskóták jönnek, majd a maradék krém. A tetejét megszórom cukrozatlan (holland) kakaóval, folpakkal letakarom, és egy napig érlelem a hűtőben.
Ha kibírjuk addig...
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése